Post-ASCO 2017

Diapresentaties en een webcast van de Post-ASCO 2017 zijn voor NVMO-leden op de NVMO-website te raadplegen. Een impressie van het symposium is te lezen op de website van Medische Oncologie.

Ook dit jaar gaven verschillende Nederlandse collega’s tijdens het NVMO-symposium een overzicht van de laatste ontwikkelingen en trends zoals gepresenteerd tijdens de 2017 ASCO Annual Meeting en bespraken ze de mogelijke implicaties voor de Nederlandse praktijk.

Aan bod kwam het laatste nieuws op gebied van de behandeling van gynaecologische tumoren (dr. Gabe Sonke), longcarcinoom (prof. dr. Anne-Marie Dingemans), mammacarcinoom (dr. Agnes Jager en dr. Carolien Schröder), bovenste deel tractus digestivus (prof. dr. Hanneke van Laarhoven), onderste deel tractus digestivus (prof. dr. Miriam Koopman) en urogenitale maligniteiten (prof. dr. Stefan Sleijfer). Tevens werd ingegaan op actuele ontwikkelingen bij immunotherapie (prof. dr. John Haanen) en het laatste nieuws in geneesmiddelenland (prof. dr. Hans Gelderblom).

Het programma van de Post-ASCO 2017 werd samengesteld door NVMO-bestuurslid dr. Sjoerd Hovenga (Nij Smellinghe, Drachten) en prof. dr. Stefan Sleijfer (Erasmus MC Kanker Instituut, Rotterdam).

Diapresentaties Webcast Impressie