Onderwijsmiddag jNVMO

Op donderdag 22 maart a.s. organiseert de jNVMO in De Zilveren Vosch in Utrecht een onderwijsmiddag voor en door internist-oncologen in opleiding.

De middag gaat om 13.30 uur van start met een lunch. Om 14.00 uur zal klinisch moleculair bioloog in de pathologie (KMBP) Paul Roepman van de Hartwig Medical Foundation een sessie houden over tumorbiologie, de CPCT-02-studie, de DRUP-studie en mogelijkheden van het moleculaire tumorboard. Aansluitend is er om 15.15 uur een discussie over dit thema waaraan internist-oncologen prof. dr. Hanneke van Laarhoven (AMC), prof. dr. Carla van Herpen (Radboudumc) en Annelieke Willemsen (Radboudumc) zullen deelnemen.

Na de pauze om 16.00 uur gaat om 16.15 uur een sessie over gemetastaseerd mammacarcinoom van start, die zal worden verzorgd door internist-oncoloog dr. Agnes Jager van het Erasmus MC (tevens voorzitter BOOG). De onderwijsmiddag wordt om 17.45 uur afgesloten met een borrel.

programma