ESMO 2018 in Review: schrijf u in!

MEDtalks Oncology presenteert op woensdagavond 24 oktober 2018 het geaccrediteerde online nascholingsprogramma ESMO 2018 in Review.

Meer informatie algemene oncologie Meer informatie longoncologie

Van 20.30 tot 21.15 uur is het live programma van ESMO 2018 in Review gericht op algemene oncologie. Van 21.15 tot 22.00 is het programma gericht op longoncologie.

Samen met experts en een kritisch panel zal presentatrice Inge Diepman bij ESMO 2018 in Review het belangrijkste nieuws van het ESMO 2018 Congress in München becommentariëren en een vertaalslag maken naar de Nederlandse praktijk. Tijdens de uitzending is het voor kijkers mogelijk om interactief vragen te stellen en te reageren op stellingen die worden voorgelegd.

Vanuit de medische oncologie zullen dr. Jan Willem de Groot (Isala, Zwolle), dr. Marleen Kok (AVL, Amsterdam), dr. Martijn Lolkema (Erasmus MC, Rotterdam), dr. Jolien Tol (Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch) en Hans Westgeest (Amphia Ziekenhuis, Breda) als gastsprekers deelnemen aan het programma.