Chicago op Vlieland 2020

Van zondag 7 t/m woensdag 10 juni 2020 vindt Chicago op Vlieland 2020 plaats. Chicago op Vlieland is de opvolger van Chicago op Schier.

Het programma van deze 9e editie, die enkele dagen na de 2020 ASCO Annual Meeting plaatsvindt, is ook ditmaal gericht op internist-oncologen en internist-oncologen in opleiding.

De inschrijving voor Chicago op Vlieland 2020 is nog niet van start gegaan. Internist-oncologen (in opleiding) met interesse in deelname kunnen dit echter wel alvast kenbaar maken door aanmelding op www.r4p.nl/vlieland.

Zoals ieder jaar is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De programmacommissie, bestaande uit dr. Inge Baas, dr. Sjoerd Hovenga, dr. Peter Nieboer, dr. Hans Pruijt en dr. Annelie Vulink, stelt de uiteindelijke deelnemerslijst samen.