Programma Post-ESMO 2021 vastgesteld

De NVMO heeft het programma voor de Post-ESMO 2021 vastgesteld.

Tijdens de virtuele Post-ESMO 2021 op 29 september 2021 bespreken Nederlandse experts de highlights van het virtuele ESMO Congress 2021. De lezingen worden afgewisseld met interactieve sessies en plenaire discussies om een en ander te duiden voor de Nederlandse situatie en spreekkamer.

De Post-ESMO 2021 gaat van start met voordrachten over niercelcarcinoom, prostaatcarcinoom en longcarcinoom. Vervolgens komt het nieuws op het gebied van ovariumcarcinoom, coloncarcinoom en mammacarcinoom aan bod. Het virtuele NVMO-symposium zal worden afgesloten met een update over COVID-19 en oncologie.

Meer informatie over het programma, de sprekers en inschrijving staat in de agenda. Deelname voor NVMO-leden is kosteloos.

meer informatie