Nascholing Targeted Therapy 2022

De NVMO organiseert op 20 mei 2022 in het Muntgebouw in Utrecht de 16e editie van de Nascholing Targeted Therapy.

Muntgebouw in Utrecht. Fotografie: Dirk Verwoerd.

De programmacommissie bestaande uit dr. Tonneke Beijers, prof. dr. Hanneke van Laarhoven en prof. dr. Gabe Sonke heeft ook dit jaar een divers thematisch programma met topsprekers samengesteld.

Op het programma staan voordrachten over achtereenvolgens UGT-bepaling bij irinotecan, cytostatica bij obesitas wel/niet doseren op basis van BSA, de rol van chromosomal copy numbers bij colorectaal carcinoom, nieuwe opties bij PET en immuuntherapie, antibody drug conjugates en T-celtherapie bij solide tumoren.

Daarnaast zijn er twee debatten over respectievelijk therapie op maat op basis van organoïde of whole genome sequencing (WGS) en de zin van een geriatrisch assessment voorafgaand aan therapie. Verder zal dr. Daniel Catenacci (University of Chicago) een keynote lecture houden over circulerend tumor-DNA bij gastro-intestinale tumoren.

Het nascholingsprogramma is ook via een livestream te volgen. Deelname voor NVMO-leden is kosteloos.

meer informatie