Dr. Laurens Beerepoot


lid NVMO-commissie BOM
lid NVMO-commissie OOM
internist-oncoloog, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg


Dr. L.V. Beerepoot (1971) is internist-oncoloog in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg sinds 2007. Hij deed zijn opleiding tot internist evenals de vervolgopleiding medische oncologie in het UMC Utrecht. Hij deed zijn promotieonderzoek op de afdeling vroegklinische trials en het researchlab van prof dr. Emile Voest. Hij is voorzitter van het dagelijks bestuur van de Kliniek voor Kanker van het ETZ, en heeft als interessegebieden gastro-intestinale oncologie, neuro-oncologie, uro-oncologie en hoofd-halsoncologie. Hij was 5 jaar lid van de medisch-ethische toetsingscommissie Midden-Brabant. Gedurende 5 jaar was hij lid van de programmacommissie van de Oncologiedagen. Sinds 2013 is hij lid van de NVMO-commissie BOM en sinds augustus 2021 lid van de NVMO-commissie OOM.


> VERKLARING VAN BELANGEN 2018-2019

  • Farmaceutische bedrijven waarvoor studies werden gedaan voor de ontwikkeling van een geneesmiddel: Servier, Orbus Therapeutics, Merck, Sanofi, AstraZeneca, Boston Biomedical, Inc.
  • Farmaceutische bedrijven waarvan persoonlijke research- of studiekosten werd ontvangen: niet van toepassing.
  • Farmaceutische bedrijven waarvan persoonlijke reiskostenvergoeding werd ontvangen: Roche, Servier, MSD.
  • Farmaceutische bedrijven waarvan persoonlijk betaling werd ontvangen voor werkzaamheden of adviezen: MSD.
  • Bijeenkomsten, georganiseerd door farmaceutische bedrijven, waarop inhoudelijk als spreker werd opgetreden: niet van toepassing.
  • Instituten die door farmaceutische bedrijven betaald geneesmiddelenonderzoek verrichten, waarin een managementfunctie werd bekleed: niet van toepassing.
  • Farmaceutische bedrijven waarbij de levensgezel een functie bekleedt: niet van toepassing.
  • Instituten die door farmaceutische bedrijven betaald geneesmiddelenonderzoek verrichten, waarin de levensgezel een managementfunctie bekleedt: niet van toepassing.