Het nieuwe logo: bekijk de video

Het logo brengt tot uitdrukking dat de NVMO een belangrijke schakel is in een dynamisch netwerk van ziekenhuizen, overheidsinstanties, zorgverzekeraars en patiƫntenorganisaties.

 

Het logo uit 1997 is geƫvolueerd naar een eigentijds logo waarin op abstracte wijze de integrale, regisserende, empathische en verbindende rol van de NVMO tot uiting komt.

De onderkast van het font uit het oorspronkelijke logo uit 1997, dat een vriendelijke uitstraling heeft, is behouden, evenals de paarsrode kleur als uniek stijlelement dat goed past bij de kernwaarden van de NVMO. Verder zorgt de kenmerkende hexagoon, de zeshoek als symbool voor de chemische structuur van een geneesmiddel, voor herkenning. Bekijk de video voor uitleg van het nieuwe ontwerp door creative director Paul van Ravestein van Mattmo Creative.