Post-ASCO 2017

Op donderdag 29 juni a.s. tijdens de Post-ASCO 2017 zullen verschillende Nederlandse collega’s een overzicht geven van de laatste ontwikkelingen en trends zoals gepresenteerd tijdens de 2017 ASCO Annual Meeting in Chicago.

DIRECT INSCHRIJVEN PROGRAMMA RAADPLEGEN

Aan bod komt het laatste nieuws op gebied van de behandeling van gynaecologische tumoren, mammacarcinoom, bovenste deel tractus digestivus (oesofaguscarcinoom, maagcarcinoom, pancreascarcinoom en levercarcinoom), onderste deel tractus digestivus (colorectaal carcinoom) en urogenitale maligniteiten. Tevens wordt stilgestaan bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van immunotherapie en het meest recente nieuws in geneesmiddelenland.

Iedere presentatie zal worden afgesloten met een interactieve sessie van 10 minuten om u de ruimte te geven over de interpretatie van de sprekers en de consequenties hiervan voor de dagelijkse praktijk te discussiëren.

Het programma van de Post-ASCO 2017 is samengesteld door NVMO-bestuurslid dr. Sjoerd Hovenga (Nij Smellinghe, Drachten) en prof. dr. Stefan Sleijfer (Erasmus MC Kanker Intstituut, Rotterdam). Deelname aan het symposium is voor NVMO-leden is kosteloos. Voorinschrijving is alleen online mogelijk. Meer informatie over programma en sprekers is te vinden in het onderdeel Meetings van de NVMO-website.