Meld uw dissertatie aan

Ook dit jaar zal de NVMO twee dissertaties bekronen tot Oncologie­proefschrift van het jaar. Tot uiterlijk 1 september 2018 kunnen kandidaten worden aangemeld.

Alleen proefschriften uit de periode van 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2018 kunnen worden voorgedragen. Een wetenschappelijke jury buigt zich over de inzendingen en zal daaruit twee proefschriften voor de prijs selecteren.

De bekroonde promovendi ontvangen ieder een NVMO-certificaat en een geldprijs van 500 euro. Verder zullen zij worden uitgenodigd om tijdens de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen 2018 een voordracht van 10 minuten te verzorgen en wordt er een interview met hen gepubliceerd in het tijdschrift Medische Oncologie.
Kandidaten kunnen per e-mail worden aangemeld via secretariaat@nvmo.org. Ingezonden dienen te worden: titel proefschrift, inhoudsopgave en Nederlandstalige samenvatting (bij voorkeur als pdf-bestand).