Oncologie­proefschrift van het jaar

Ook in 2019 zal de NVMO twee dissertaties bekronen. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 10 september 2019 worden aangemeld.

Een wetenschappelijke jury buigt zich over de inzendingen en zal daaruit vervolgens twee proefschriften selecteren. Alleen proefschriften uit de periode van 1 juli 2018 tot en met 30 juni 2019 kunnen worden voorgedragen.

De bekroonde promovendi ontvangen ieder een NVMO-certificaat en een geldprijs van 500 euro. Verder zullen zij worden uitgenodigd om tijdens de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen 2019 een voordracht van 10 minuten te verzorgen (inclusief discussietijd van 2,5 minuten) en wordt een interview met hen gepubliceerd in het tijdschrift Medische Oncologie.

Kandidaten dienen per e-mail te worden aangemeld bij het congressecretariaat van de Oncologiedagen via nvmo@congresscare.com. Het volgende dient, bij voorkeur als pdf-bestand, te worden ingezonden: titel proefschrift, inhoudsopgave en Nederlandstalige samenvatting.