ALV op vrijdag 15 november a.s.

De NVMO houdt op vrijdag 15 november 2019 van 8.00 tot 10.00 uur in Congrescentrum Papendal haar algemene ledenvergadering.

De financiƫle jaarcijfers van de NVMO, nieuwe statuten en huishoudelijk reglement, input voor update SONCOS-normeringsdocument en visie op kwaliteitsnormering in de medische oncologie staan onder meer op de agenda.

In het besloten onderdeel Leden van de NVMO-website kunnen NVMO-leden na inloggen de agenda en vergaderstukken raadplegen. Net zoals voorgaande jaren kunnen NVMO-leden voorafgaand aan de ledenvergadering reacties op de stukken aan het NVMO-bestuur doorgeven via bestuur@nvmo.org.

Mocht u als NVMO-lid niet in staat zijn om in Congrescentrum Papendal aanwezig te zijn, dan kunt u de algemene ledenverdering volgen via een livestream. Meer informatie over aanmelding voor deze livestream staat tevens in het besloten onderdeel Leden van de NVMO-website.

naar agenda