4e Gastro-intestinaal Oncologie Congres

Op 6 en 7 februari 2020 vindt de vierde editie van het Multidisciplinair Gastro-intestinale Oncologie Congres plaats.

Het congres, dat wordt gehouden in Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo, is een initiatief van de Dutch Colorectal Cancer Group (DCCG), Dutch Hepatocellular & Cholangiocarcinoma Group (DHCG), Dutch Pancreatic Cancer Group (DPCG), Dutch Peritoneal Oncology Group (DPOG) en Dutch Upper GI Cancer Group (DUCG).

Op de donderdag staan er onder meer sessies over beeldvorming, diagnostiek en neo-adjuvante therapie op het programma. Ook zijn er twee keynote lectures over prehabilitatie, worden er studies van de DCCG en DPOG gepresenteerd en is er een sessie over complexe casuïstiek.

Op de vrijdag staat er onder meer een sessie over patiëntgestuurde follow-up op het programma en een sessie over doelgerichte therapie, systeemtherapie en immuuntherapie. Ook worden er studies van de DHCG, DPCG en DUCG gespresenteerd en is er een sessie over multimodale behandeling van metastasen. Het congres wordt afgesloten met een debatsessie.

meer informatie