BOOG Young Investigator Award 2020

Kandidaten voor de BOOG Young Investigator Award 2020 dienen voor 20 januari 2020 door hun supervisor te worden voorgedragen.

De award is bestemd voor jonge getalenteerde onderzoekers. Zij krijgen de kans om tijdens het 19e NABON-BOOG Symposium op dinsdag 21 april 2020 een lezing te geven.

De winnaar zal door een driekoppige jury worden geselecteerd op basis van excellent werk, blijkend uit zijn of haar proefschrift of publicaties in het afgelopen jaar. De kandidaat mag niet ouder zijn dan 35 jaar, kan een (pre)clinicus of epidemioloog zijn en houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van mammacarcinoom.

Een kandidaat kan worden voorgedragen door een aanbevelingsbrief met CV en publicatielijst van de kandidaat voor 20 januari 2020 naar de BOOG te mailen via info@boogstudycenter.nl onder vermelding van "Kandidaat BOOG Young Investigator Award 2020".

Uiterlijk 1 maart 2020 zal de winnende kandidaat worden ingelicht. De kandidaat dient in de gelegenheid te zijn om tijdens het 19e NABON-BOOG Symposium een lezing te verzorgen.