Webcast van Oncologiedagen 2020

In het besloten gedeelte van de NVMO-website staan video’s van lezingen van de virtuele Oncologiedagen 2020.

Allereerst zijn er video’s van verschillende lezingen over mammacarcinoom: de (blijvende) rol van de mammachirurg, uitdagingen van PARP-remmers en immuuntherapie bij triple-negatief mammacarinoom, het hormoongevoelig mammacarcinoom en protonentherapie bij mammacarcinoom.

Daarnaast zijn er video’s van lezingen over erfelijke kanker en kinderwens, kanker en seks, kanker en leefstijl en een video van de keynote lecture prof. dr. Liesbeth de Vries over RECIST en andere tools om het klinische voordeel voor de patiënt te bepalen.

Tot slot zijn er video’s van de lezingen over verwachtingen voor de behandeling van gemetastaseerd prostaatcarcinoom, PARP-remmers bij ovariumcarcinoom, immuuntherapie voor niercelcarcinoom, spiegelbepalingen en dosering op maat bij oncologische middelen, en lezingen over verschillende (toekomstige) behandelmogelijkheden van slokdarm slokdarm- en maagtumoren.

De video’s zijn alleen door NVMO-leden (na inloggen) te bekijken.

naar video's