COVID-19-vaccinatie van kankerpatiënten

De NVMO heeft een voorlopig standpunt voor COVID-19-vaccinatie van kankerpatiënten gepubliceerd.

Naar aanleiding van alle verzoeken om helderheid in beleid met betrekking tot COVID-19-vaccinatie van kankerpatiënten heeft het NVMO-bestuur gemeend alvast een standpunt in te nemen vooruitlopend op de breedgedragen gezamenlijke richtlijn voor alle immuungecompromitteerde patiënten. Deze richtlijn zal op korte termijn verschijnen.

Beide 'levende' documenten zullen geactualiseerd worden als nieuwe data aanleiding daartoe geven. Het NVMO-bestuur hoopt dat het standpunt de meeste vragen beantwoordt.

Het NVMO-standpunt staat in het besloten deel van de NVMO-website en is voor NVMO-leden na inloggen bereikbaar via onderstaande button. Overige zorgverleners kunnen bij vragen over het standpunt contact opnemen met het NVMO-secretariaat via secretariaat@nvmo.org.

Ga voor algemene informatie voor professionals over COVID-19-vaccinatie naar de RIVM-website. Op de RIVM-website zal tevens de uiteindelijke richtlijn verschijnen.

naar standpunt