Live e-learning over melanoom

In een e-learning op 29 april 2021 van 20.30 tot 21.30 uur staat een internationaal expertpanel stil bij de (neo)adjuvante behandeling van het melanoom.

Het panel bespreekt onder meer resultaten van de studies COMBI-AD, CheckMate 238 en KEYNOTE-054, lopende studies naar adjuvante schema’s, patiëntenselectie voor doelgerichte therapie en immuuntherapie, lessen uit de gemetastaseerde setting, data van studies naar neoadjuvante behandeling en de verhouding adjuvante tot neoadjuvante therapie.

Het expertpanel bestaat uit dr. Jan Willem de Groot (Isala), prof. dr. John Haanen (AVL), prof. dr. Axel Hauschild (Universitäts-Hautklinik Kiel), dr. Paul Nathan (Mount Vernon Cancer Centre) en dr. Astrid van der Veldt (Erasmus MC). Deelnemers aan de live e-learning worden in gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan het panel.

Dit nascholingsprogramma valt onder de samenwerking tussen de NVMO en MEDtalks.

meer informatie