Webcast van Nascholing Targeted Therapy 2021

Op de NVMO-website is een webcast te bekijken van de Nascholing Targeted Therapy 2021.

Dit jaar was het programma van de NVMO-nascholing opgedeeld in drie sessies over actuele onderwerpen rond de behandeling van kankerpatiënten met doelgerichte medicatie: COVID-19 en oncologie, beyond mainstream targeted therapy and biomarkers en targeted therapy en biomarkers bij specifieke tumortypen. Topsprekers belichtten de laatste ontwikkelingen op dit gebied en gaven handvatten voor de dagelijkse praktijk.

Verder debatteerden prof. dr. ir. Koos van der Hoeven (pro), medisch directeur van Hartwig Medical Foundation, en patholoog prof. dr. Vincent Smit (contra) over de stelling "Iedere patiënt met gemetastaseerde ziekte moet één keer WGS krijgen".

Video's van de voordrachten zijn alleen toegankelijk voor NVMO-leden met hun persoonlijke account voor de NVMO-website.

naar webcast