11e DUOS Jaarsymposium

DUOS organiseert op 3 december 2021 in Utrecht de 11e editie van haar jaarsymposium. Inschrijving is mogelijk tot en met 26 november 2021.

Internationele gastsprekers prof. dr. Nick James en prof. dr. Alison Birtle gaan respectievelijk in op nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van castratieresistent prostaatcarcinoom met een laag volume en op adjuvante chemotherapie bij urotheelcelcarcinoom.

Daarnaast geeft Hans Westgeest een update over resultaten van de CAPRI-studie, presenteert dr. Niven Mehra een rapportage vanuit de DUOS-werkgroep Gemetastaseerd Prostaatcarcinoom en dr. Michiel van der Heijden vanuit de DUOS-werkgroep Spierinvasief Blaascarcinoom.

Ook houden twee promovendi korte presentaties en wordt de Fred Guurink Prijs toegekend aan het beste uro-oncologische proefschrift van het jaar. Meer informatie over het programma, de sprekers en inschrijving staat op de DUOS-website.

meer informatie