WIN-O Symposium Melanoom 2021

Het WIN-O Multidisciplinair Symposium Melanoom zal op 30 november 2021 in Ede plaatsvinden.

Het overkoepelende van deze hybride editie, die ook online te volgen zal zijn, is 'controversen in huidkanker'.

Op het programma staan diverse actuele ontwikkelingen op het gebied van systemische therapie, immuuntherapie, radiotherapie en moleculaire pathologie. Dit jaar is er speciale aandacht voor niet-melanoomhuidkanker. Ook komen onderzoek van eigen bodem en de impact van COVID-19-pandemie op de melanoomzorg in Nederland aan bod.

De symposiumorganisatie wordt dit jaar gevormd door internist-oncoloog dr. Marion Stevense (Amphia), dermatoloog dr. Remco van Doorn (LUMC) en oncologisch chirurgen dr. Dirk Grünhagen (Erasmus MC) en dr. Susanne Estourgie (MC Leeuwarden). Het symposium wordt georganiseerd vanuit de Dutch Melanoma and Skin Cancer Group van WIN-O.

Ga voor meer informatie over het progamma en inschrijving naar de website van WIN-O.

meer informatie