E-learning over behandeling HSBC

In een e-learning op 2 december 2021 bespreekt een expertpanel actuele ontwikkelingen in de behandeling van hormoongevoelig mammacarcinoom (HSBC).

Dr. Vincent Dezentjé, dr. Judith Kroep en prof. dr. Elsken van der Wall zullen aan de hand van interactieve casuïstiek ingaan op actuele praktijkkwesties en mogelijkheden voor behandeling.

Het specialistenpanel zal diverse praktische vragen beantwoorden. Bij welke patiënt en hoelang neoadjuvante endocriene therapie inzetten? Welk bewijs is er om adjuvante hormoontherapie te verlengen? Welke nieuwe inzichten zijn er voor de behandeling van perimenopauzale patiënten met HR-positief mammacarcinoom? En hoe kan beweging behandelingsgerelateerde klachten verminderen?

Deelnemers aan deze live e-learning, die deel uitmaakt van de nascholingsreeks Drieluik Mammacarcinoom, kunnen vragen voorleggen aan de sprekers in de studio. Dit nascholingsprogramma valt onder de samenwerkingsovereenkomst tussen de NVMO en MEDtalks. Ga voor meer informatie over het programma en voor inschrijving naar nvmo.org/hsbc.

meer informatie