Twee nieuwe NVMO-bestuursleden

Per 1 januari 2022 treden Ruud Blankenburgh en dr. Geert Cirkel aan als nieuwe leden van het NVMO-bestuur. Zij volgen respectievelijk Robbert van Alphen en dr. ing. Sjoerd Hovenga op.

Dr. Geert Cirkel en Ruud Blankenburgh.

 

Blankenburgh is werkzaam bij Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Hij zal volgend jaar van start gaan als NVMO-bestuurslid met de portefeuille richtlijnen, kwaliteit, DOT en andere beroepsbelangen.

Cirkel is werkzaam bij Meander Medisch Centrum in Amersfoort en UMC Utrecht. Hij zal aantreden als NVMO-bestuurslid met de portefeuille nascholing en congressen. Ook zal hij het voorzitterschap van de programmacommissie van de Oncologiedagen overnemen, aantreden als voorzitter van de redactieraad van de NVMO-website en namens de NVMO aantreden als bestuurslid van de NVvO.