Webcast van Oncologiedagen 2021

In het besloten onderdeel Webcast van de NVMO-website staan video’s van lezingen van de virtuele Oncologiedagen 2021.

naar webcast

Allereerst zijn er video's van twee sessies over respectievelijk de plaats van neoadjuvante immuuntherapie bij colorectaal carcinoom en een MDO over gemetastaseerd colorectaal carcinoom.

Daarnaast zijn er video’s van achtereenvolgens twee casuïstieksessies over whole genome sequencing, van de keynote lecture van prof. dr. René Bernards over de ontwikkeling van resistentie bij doelgerichte therapie en video's van praktijkgerichte lezingen over respectievelijk follow-up in de eerste en tweede lijn, werk als behandeldoel bij kankerbehandeling, de visie van patiënten op teleconsulten en langdurig (over)leven met en na kanker.

Verder is er een video over smaakveranderingen bij systemische behandelingen en zijn er drie video's van lezingen over urogenitale tumoren: PARP-remmers bij ovariumcarcinoom, PARP en lutetium bij prostaatcarcinoom en een update over de behandeling van blaascarcinoom. Ook de voordrachten van de winnaar van Pieter De Mulder Award 2021 en van de winnaars van de twee beste oncologieproefschriften van het jaar kunnen worden teruggekeken.

Tot slot zijn er video's van de lezing van dr. Nathan Cherny over het beter kunnen inspelen op behoeften aan palliatieve zorg van oncologiepatiënten en van de keynote lecture van dr. Roelof van Leeuwen over doelmatigheid in de oncologie.

De video’s zijn na inloggen alleen door NVMO-leden te bekijken.

naar webcast