E-learning over HER2+ borstkanker

Een expertpanel bespreekt tijdens een live e-learning op 19 januari 2022 actuele ontwikkelingen in de behandeling van HER2-positief mamma­carcinoom.

Internist-oncologen Jara Baas, dr. Ester Siemerink en prof dr. Gabe Sonke zullen aan de hand van interactieve casuïstiek ingaan op praktijkkwesties en behandelmogelijkheden.

Onder begeleiding van presentator Inge Diepman bespreekt het expertpanel belangrijke actuele vraagstukken. Zijn er bij mammacarcinoom in een vroeg stadium patiënten die zonder chemotherapie behandeld kunnen worden? Welke plaats krijgen de nieuwe middelen tucatinib en trastuzumab deruxtecan straks in de behandeling? Hoe om te gaan met oligometastasen?

Deelnemers aan deze live e-learning, die deel uitmaakt van de nascholingsreeks Drieluik Mammacarcinoom, kunnen vragen voorleggen aan de sprekers in de studio. Dit nascholingsprogramma valt onder de samenwerkingsovereenkomst tussen de NVMO en MEDtalks.

meer informatie