NABON-BOOG Symposium 2022

NABON en BOOG organiseren op 12 april 2022 in Antropia in Driebergen-Rijsenburg hun jaarlijkse symposium.

Het programma, dat tevens via een livestream te volgen is, staat geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen bij de diagnostiek en behandeling van mammacarcinoom.

Vanuit de radiologie zal dr. Thiemo van Nijnatten een update geven over axillaire beeldvorming en diagnostiek in de neoadjuvante setting. Daarnaast gaat dr. Maaike Boer vanuit de medische oncologie in op de plaatsbepaling van behandelopties in de gemetastaseerde setting.

Verder zal de Young Investigator Award worden uitgereikt en verzorgt de winnaar een wetenschappelijke lezing. Vanuit de pathologie berlicht dr. Celien Vreuls prognosticeren in de neoadjuvante en adjuvante setting. Tot slot geeft prof. dr. Johanneke Portielje een update over de behandeling van oudere patiënten.

meer informatie