Agenda ALV

De NVMO houdt op dinsdag 19 april 2022 van 18.00 tot 19.30 uur via een livestream haar algemene ledenvergadering.

Onder meer de commissie BOM, commissie Kwaliteit en commissie OOM zullen tijdens deze algemene ledenvergadering een update geven. Verder zal worden stilgestaan bij de tiende versie van het SONCOS-normeringsrapport. Ook het financieel jaaroverzicht van de NVMO zal worden toegelicht.

De agenda en andere vergaderstukken zijn voor NVMO-leden in het besloten deel van de NVMO-website te raadplegen via onderstaande button. NVMO-leden kunnen reacties op de agenda, notulen en andere stukken voorafgaand aan de ledenvergadering doorgeven aan het NVMO-bestuur via bestuur@nvmo.org. Bij vragen over de livestream kan contact worden opgenomen met verenigingssecretaris Marieke Vos via secretariaat@nvmo.org.

naar agenda