cieBOM lustrumsymposium, aansluitend ALV

De cieBOM bestaat 25 jaar! Deze mijlpaal wil de NVMO graag met al haar leden, directbetrokkenen en overige belangstellenden vieren met een middagsymposium.

Het symposium vindt niet zoals eerder aangekondigd plaats op 17 april, maar op donderdag 4 april vanaf 14 uur in congrescentrum Antropia, nabij NS-station Driebergen-Zeist. Het wordt een inspirerende middag, met als sprekers onder andere Sjaak Wijma, bestuursvoorzitter van het Zorginstituut, vertegenwoordigers van de Nederlandse Federatie van Kankerpatientenorganisaties en zorgverzekeraars. Het programma wordt afgesloten met een lezing van professor Chris Booth, grondlegger van Common Sense Oncology. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend. Aansluitend aan het symposium zal de algemene ledenvergadering van de NVMO (hybride) plaatsvinden.

We hopen u op 4 april te mogen begroeten. Voor het volledige programma: zie Agenda, NVMO-events.

NAAR AANMELDING

Prof. Dr. An Reyners, internist-oncoloog en voorzitter cieBOM

Dr. Jolien Tol, internist-oncoloog en secretaris cieBOM

Dr. Wouter de Jong, longarts en lid cieBOM namens NVALT