Webcasts

Op de NVMO-website kunt u webcasts bekijken van symposia en nascholingen van de NVMO of waarbij de NVMO betrokken is, bijvoorbeeld van de Oncologiedagen en het Post-ASCO Symposium. De webredactieraad van de NVMO-website werkt verder samen met MEDtalks, zodat u via online videoreportages op de hoogte kunt blijven van het belangrijkste klinisch-wetenschappelijke nieuws van onder meer de grote internationale congressen, waaronder de jaarlijkse meetings van de ASCO en ESMO.

Oncologie­dagen

De NVMO organiseert jaarlijks in Congrescentrum Papendal de Oncologiedagen. Onderwerpen die aansluiten op de dagelijkse praktijk vormen de kern van het programma van elke edtie.

“Oncologie­dagen”Lees meer

Post-ESMO

Op de Post-ESMO wordt een overzicht gegeven van de laatste ontwikkelingen en trends zoals gepresenteerd tijdens het ESMO Congress.

“Post-ESMO”Lees meer

Post-ASCO

Op de Post-ASCO wordt een overzicht gegeven van de laatste ontwikkelingen en trends zoals gepresenteerd tijdens de ASCO Annual Meeting.

“Post-ASCO”Lees meer

Therapie op Maat

Het interdisciplinaire congres Therapie op Maat is een gezamenlijk initiatief van de NVCO, NVRO en NVMO om internist-oncologen, oncologisch chirurgen en radiotherapeuten nader tot elkaar te brengen.

“Therapie op Maat”Lees meer

Congres­reportages

De NVMO-website werkt sinds 2009 samen met Oncologie TV, zodat u via videoreportages op de hoogte kunt blijven van het belangrijkste klinisch-wetenschappelijke nieuws van onder meer de grote internationale congressen.

“Congres­reportages”Lees meer

Immuno-Oncologie Update

Immuno-Oncologie Update presenteert ieder seizoen nieuws en ontwikkelingen die relevant zijn voor de Nederlandse praktijk. In verschillende rubrieken wordt immunotherapie bij kanker vanuit uiteenlopende perspectieven belicht.

“Immuno-Oncologie Update”Lees meer