Webcasts

Op de NVMO-website kunt u webcasts bekijken van symposia en nascholingen van de NVMO of waarbij de NVMO betrokken is, bijvoorbeeld van de Oncologiedagen, de Nascholing Targeted Therapy en het interdisciplinaire congres Therapie op Maat. De webredactieraad van de NVMO-website werkt verder samen met Oncologie TV, zodat u via online videoreportages op de hoogte kunt blijven van het belangrijkste klinisch-wetenschappelijke nieuws van onder meer de grote internationale congressen, waaronder de jaarlijkse meetings van de ASCO en ESMO, en het SABCS.

Oncologie­dagen

De NVMO en BSMO organiseren jaarlijks in Congrescentrum Papendal de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen. Onderwerpen die aansluiten op de dagelijkse praktijk vormen de kern van het programma.

“Oncologie­dagen”Lees meer

Congres­reportages

De NVMO-website werkt sinds 2009 samen met Oncologie TV, zodat u via videoreportages op de hoogte kunt blijven van het belangrijkste klinisch-wetenschappelijke nieuws van onder meer de grote internationale congressen.

“Congres­reportages”Lees meer

Therapie op Maat

Het interdisciplinaire congres Therapie op Maat is een gezamenlijk initiatief van de NVCO, NVRO en NVMO om internist-oncologen, oncologisch chirurgen en radiotherapeuten nader tot elkaar te brengen.

“Therapie op Maat”Lees meer

Post-ASCO

Op de Post-ASCO wordt een overzicht gegeven van de laatste ontwikkelingen en trends zoals gepresenteerd tijdens de ASCO Annual Meeting.

“Post-ASCO”Lees meer