E-learning over COVID-19 en oncologische zorg

Welke nieuwe inzichten zijn er gekomen vanuit aangepaste oncologische zorg tijdens de COVID-19-pandemie?

Bij deze e-learning over oncologische zorg in het COVID-19-tijdperk bespreekt een expertpanel nieuwe inzichten en worden daarnaast best practices belicht.

Er wordt onder meer ingegaan op recent onderzoek van IKNL en NFK naar de effecten van deze aanpassingen en op onderzoek van het Dutch Oncology COVID-19 Consortium. Ook wordt stilgestaan bij actuele richtlijnen voor vaccinatie van patiënten.

Het expertpanel bestaat uit internist-oncologen Robbert van Alphen (bestuurslid NVMO), dr. Monique Bos (medisch coördinator oncologische zorg, Erasmus MC), dr. Astrid van der Veldt (Dutch Oncology COVID-19 Consortium), postdoctoraal onderzoeker dr. Avinash Dinmohamed (IKNL), Irene Dingemans (NFK) en oncologisch chirurg Jeroen Rütter (Rijnstate, Arnhem).

lees verder