Veelgestelde vragen

Wie heeft toegang tot de besloten onderdelen van de NVMO-website?

De besloten onderdelen van de NVMO-website zijn alleen toegankelijk voor NVMO-leden, die daarvoor een persoonlijk inlogaccount gebruiken. Dit inlogaccount is niet overdraagbaar.


Wanneer heb ik toegang tot de besloten onderdelen van de NVMO-website

Uw aanmelding als (nieuw) NVMO-lid wordt door de NVMO-ledenadministratie geverifieerd. Pas na verificatie van uw gegevens heeft u volledig toegang tot de website met uw inlogaccount.


Hoe kan ik een veilig wachtwoord instellen en opslaan?

Voor het opslaan en genereren van een veilig wachtwoord voor uw persoonlijk inlogaccount voor de NVMO-website kunt u gebruikmaken van verschillende wachtwoordprogramma's, zoals 1Password en LastPass. Met behulp van deze programma's kunt u diverse gegevens, waaronder inloggegevens voor websites, op een veilige manier bewaren in een zogenaamde kluis. Deze programma's kunnen ook veilige wachtwoorden voor u genereren. Het enige wat u moet onthouden, is het hoofdwachtwoord van uw kluis.


Ik ben mijn inlognaam en/of wachtwoord NVMO-website vergeten. Wat kan ik doen?

U kunt uw inloggegevens opvragen via wachtwoord vergeten. U kunt overwegen om in het vervolg gebruik te maken van een wachtwoordprogramma (zie antwoord op vraag hierboven).


Hoe kan ik hulp inroepen bij technische vragen of bij vragen over inloggen op de NVMO-website?

Neem dan contact op met de helpdesk van NVMO-website via helpdesk@nvmo.org.


Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

 • Adreswijzigingen en andere wijzigingen kunt u als NVMO-lid na inloggen doorvoeren via uw persoonlijke profiel op de NVMO-website. Wijzigingen worden vervolgens automatisch doorgegeven aan de NVMO-ledenadministratie. Zie ook de pagina Adreswijzigingen.
 • Abonnees op het tijdschrift Medische Oncologie die geen lid zijn van de NVMO dienen adreswijzigingen door te geven aan uitgeverij BPM Medica via abo@medischeoncologie.nl.

Ontvang ik als lid van de NVMO het tijdschrift Medische Oncologie?

Ja, een abonnement is bij het NVMO-lidmaatschap inbegrepen.


Hoe kan ik lid worden van de NVMO?

Aanmelding als lid van de NVMO is mogelijk via het aanmeldformulier.


Ik ben medisch specialist, maar kan geen lid worden van de NVMO. Hoe kan ik het tijdschrift Medische Oncologie ontvangen?

Medisch specialisten die geen lid zijn van de NVMO kunnen zich op de website van het tijdschrift Medische Oncologie aanmelden voor een kosteloos abonnement en een persoonlijk inlogaccount voor de website van Medische Oncologie.


Hoe krijg ik als abonnee toegang tot de website van het tijdschrift Medische Oncologie: www.medischeoncologie.nl?

 • NVMO-leden loggen op www.medischeoncologie.nl in met hun persoonlijke inlogaccount voor de NVMO-website.
 • Medisch specialisten die geen lid zijn van de NVMO loggen in met een persoonlijk inlogaccount voor de website van Medische Oncologie. Zij kunnen een kosteloos persoonlijk inlogaccount aanvragen op de website van Medische Oncologie.

Welke informatie wordt opgenomen in de congresagenda van de NVMO-website?

 • In de congresagenda van de NVMO-website worden voor de medische oncologie relevante congressen, symposia en (na)scholingen van externe aanbieders kort vermeld (datum, titel en locatie), inclusief verwijzing naar de website van het betreffende event.
 • Informatie over congressen, symposia en (na)scholingen van de NVMO of onder auspiciën van de NVMO wordt uitgebreider in de congresagenda en NVMO-nieuwsbrief vermeld.

Hoe gaat de NVMO om met verzoeken van derden om (e-mail)adressen van haar leden of om berichtgeving van derden?

 • De NVMO verstrekt geen adressen of e-mailadressen van haar leden aan derden.
 • De NVMO plaatst op haar website geen links voor derden.
 • De NVMO neemt in de NVMO-nieuwsbrief geen berichten van derden op.
 • De NVMO-website en NVMO-nieuwsbrief zijn niet bestemd voor nieuws over studies en/of oproepen voor inclusie van studies. Websites en nieuwsbrieven van de betreffende studiegroepen en/of expertisegroepen zijn hiervoor de aangewezen plaats.
 • Alleen oproepen bestemd voor enquêtes of peilingen van de NVMO of onder auspiciën van de NVMO worden opgenomen op de NVMO-website en/of in NVMO-nieuwsbrief.
 • Het is niet mogelijk om via de NVMO een (digitale) mailing te laten versturen.

Voor welke browsers is de NVMO-website geoptimaliseerd?

 • Google Chrome: versie 40 en hoger
 • Internet Explorer: versies 9, 10 en 11
 • Microsoft Edge
 • Mozilla Firefox: versie 30 en hoger
 • Safari: versie 8 en hoger