E-learning

Op de NVMO-website kunnen NVMO-leden e-learning volgen waarbij voor de medische oncologie relevante onderwerpen centraal staan. Deze belichten bijvoorbeeld belangrijke klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen. De NVMO ontwikkelt zelf e-learnings en werkt daarnaast samen met externe partners. Het uitgangspunt is om nascholingsprogramma's geaccrediteerd aan te bieden. De onderwerpen worden vastgesteld door of in samenspraak met de webredactieraad van de NVMO-website.

AYA-basiszorg

Deze e-module is door het AYA Zorgnetwerk ontwikkeld om zorgverleners die jongvolwassenen met kanker zien en behandelen te voorzien van leeftijdsspecifieke basiskennis en handvatten te geven voor het verlenen van integrale AYA-basiszorg.

“AYA-basiszorg”Lees meer

Mamma­carcinoom 2021

In drie afleveringen van de nascholingsreeks Drieluik Mammacarcinoom 2021 over respectievelijk triple-negatief mammacarcinoom, hormoongevoelig mammacarcinoom en HER2-positief mammacarcinoom belichten specialisten uit de Nederlandse klinische oncologie aan de hand van recente wetenschappelijke data vragen en dilemma’s uit de dagelijkse praktijk.

“Mamma­carcinoom 2021”Lees meer

Niercel­carcinoom

In deze nascholingsreeks bespreken specialisten uit de Nederlandse klinische oncologie aan de hand van casuïstiek en recente wetenschappelijke data geselecteerde vraagstukken op het gebied van niercelcarcinoom.

“Niercel­carcinoom”Lees meer