E-learning

Op de NVMO-website kunnen NVMO-leden e-learning volgen waarbij voor de medische oncologie relevante onderwerpen centraal staan. Deze belichten bijvoorbeeld belangrijke klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen. De NVMO ontwikkelt zelf e-learnings en werkt daarnaast samen met externe partners. Het uitgangspunt is om nascholingsprogramma's geaccrediteerd aan te bieden. De onderwerpen worden vastgesteld door of in samenspraak met de webredactieraad van de NVMO-website.

ASCO-SITC 2017

Experts uit de hele wereld presenteerden van 23 t/m 25 februari op het eerste ASCO-SITC in Orlando het belangrijkste nieuws op het gebied van immuno-oncologie. Naar aanleiding van dit congres ontwikkelde MEDtalks/OncologieTV een interactieve nascholing.

“ASCO-SITC 2017”Lees meer

Mammacarcinoom

Drie afleveringen van een online nascholing over mammacarcinoom belichten respectievelijk HER2-positief mammacarcinoom, triple-negatief mammacarcinoom en hormoongevoelig mammacarcinoom.

“Mammacarcinoom”Lees meer

Melanoom

Deze e-learning belicht aan de hand van casuïstiek de adjuvante behandeling van melanoom en (a)symptomatische hersenmetastasen van melanoom.

“Melanoom”Lees meer