E-learning

Op de NVMO-website kunnen NVMO-leden e-learning volgen waarbij voor de medische oncologie relevante onderwerpen centraal staan. Deze belichten bijvoorbeeld belangrijke klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen. De NVMO ontwikkelt zelf e-learnings en werkt daarnaast samen met externe partners. Het uitgangspunt is om nascholingsprogramma's geaccrediteerd aan te bieden. De onderwerpen worden vastgesteld door of in samenspraak met de webredactieraad van de NVMO-website.

Mammacarcinoom 2019

In drie afleveringen van de nascholingsreeks Drieluik Mammacarcinoom 2019 komen respectievelijk triple-negatief mammacarcinoom, hormoongevoelig mammacarcinoom en HER2-positief mammacarcinoom aan bod.

“Mammacarcinoom 2019”Lees meer

Melanoom

Deze e-learning belicht aan de hand van casuïstiek de adjuvante behandeling van melanoom en (a)symptomatische hersenmetastasen van melanoom.

“Melanoom”Lees meer

Mammacarcinoom 2018

In drie afleveringen van de nascholingsreeks Drieluik Mammacarcinoom 2018 komen respectievelijk triple-negatief mammacarcinoom, hormoongevoelig mammacarcinoom en HER2-positief mammacarcinoom aan bod.

“Mammacarcinoom 2018”Lees meer